Συνάντηση της ΠΟΕΣΕ με τον Γεν. Γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και κατάθεση υπομνήματος για τα θέματα της εστίασης

Συνάντηση της ΠΟΕΣΕ με τον Γεν. Γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη  και κατάθεση υπομνήματος για τα θέματα της εστίασης

Παραγωγική συνάντηση με το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη  κ. Εμμανουήλ Λογοθέτη πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 η ΠΟΕΣΕ. Στη συνάντηση συμμετείχε ο Πρόεδρος της ΠΟΕΣΕ κ. Γιώργος Καββαθάς συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο κ. Γιώργο Κολλιόπουλο, το Μέλος της Διοίκησης και Περιφερειάρχη της ΠΟΕΣΕ Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας κ. Κωνσταντίνο Σακκή  και τον Νομικό Σύμβουλο της ΠΟΕΣΕ κ. Σωτήρη Παπαμιχήλ, δικηγόρο ΑΠ.

 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος της εστίασης και άπτονται των αρμοδιοτήτων του υπουργείου με έμφαση στις στρεβλώσεις που παρατηρούνται κατά την εφαρμογή της νομοθεσίας περί των μέτρων προστασίας από θορύβους μουσικής των Κέντρων διασκέδασης και των λοιπών καταστημάτων και την αλλαγή του ΠΔ 180/1979 για την σφράγιση των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

 

Ακολουθεί το κατατεθέν υπόμνημα, ενώ υπήρξε δέσμευση επανεξέτασης όλου του πλαισίου εντός των αμέσως επομένου χρονικού διαστήματος.


ΥΠΟΜΝΗΜΑ